Skip to content
MicroBOOM shipping soon!
MicroBOOM shipping soon!

HD-videokameror, uthyrning och utrustning hos Zacuto.com

Den här sidan har översatts för att göra den mer lättillgänglig. Alla länkar leder till texter som är på engelska.

Zacuto USA Skräddarsydda kamerapaket och Zacutos märkestillbehör

Zacuto är butiken där du enkelt hittar skräddarsydda kamerapaket och Zacutos märkesprodukter.

Zacutos varumärkesskyddade kamerapaket är skapade av före detta filmfotografer med över 45 års erfarenhet från film och video, och finns nu tillgängliga för leverans över hela världen.

Läs amerikanska filmskapares hyllningar till Zacuto på http://www.dvinfo.net/, http://www.dvxuser.com/ och http://www.reduser.net/.

Fyra unika egenskaper skiljer Zacuto från konkurrenterna:

(1) SNABBKOPPLING. Till skillnad från produkter där tillbehören måste skruvas av eller på innebär snabbkopplingen att du snabbt kan installera eller ta bort komponenter med den röda Zacuto-spaken, vilket minimerar slitaget.

(2) UNIVERSELL kompatibilitet. Zacutos produkter är anpassningsbara så att de kan användas med alla kameror och all kringutrustning, både nu och i framtiden. Kameror, monitorer och annan elektronik kommer och går, men Zacutos produkter håller hela livet.

(3) BALANSERADE. Skapade för att vara balanserade på kamerastativ, handhållna stativ, Steadicam eller med vilken annan montering som helst.

(4) SKRÄDDARSYDDA VÄSKOR där kamerapaketet kan förvaras fullständigt monterat, inklusive alla tillbehör, så att du alltid kan vara på plats och redo för snabb produktionsstart. Zacutos kamerapaket kan tas från väskan och sättas på stativet eller bäras i handen på mindre än en minut.

Våra kamerapaket är speciellt anpassade för producenter av independentfilm, dokumentärer, företagsfilmer och för institutioner som skolor, statliga myndigheter och företag. Zacuto tillverkar kameratillbehör som gör det möjligt att ansluta en valfri videokamera till alla nödvändiga tillbehör som behövs för att skapa ett kamerapaket i filmklass.

Ta en titt på Zacutos produkter:

Produktöversikt Zacutos onlinebutik

Zacutos bottenplattekonfigurationer


Zacutos produkter tillverkas i USA och byggs med absolut högsta standard. Alla delar av designen och produktionen kontrolleras noggrant för att säkerställa att de uppfyller våra extremt hårda krav.

Så här kontaktar du Zacuto:
E-post: sales@zacuto.com Det går bra att skriva på ditt modersmål.

Telefon: 001 312-863-3452 Tolkar kan ordnas. Meddela oss via e-post i förväg.

SKYPE-adress: Zacuto1111: Skicka ett e-postmeddelande till Steve för att begära ett Skype-samtal.

Så här beställer du:
Online:
Zacutos onlinebutik

Telefon/e-post: Ring/skicka e-post om du behöver hjälp med att skräddarsy ett paket. Efter samtalet skickar vi ett kostnadsförslag via e-post med produktkoder, bilder på objekten och fraktkostnader. Ytterligare kostnadsförslag kan skickas med de begärda ändringarna. När förslaget ser ut precis som du vill ha det kan vi erbjuda flera olika frakt- och betalningsalternativ. Alla produkter finns i lager för direkt leverans.

Betalningsalternativ:
Banköverföring, Visa, MasterCard, Discover, American Express eller PayPal. Zacuto tar inte ut skatter på internationella beställningar. Det är möjligt att landet du bor i tillämpar import- eller tullavgifter som du är skyldig att betala vid leverans.

Frakt:
Över hela världen med FedEx, UPS eller DHL. Leveranstiderna varierar beroende på ort, men är vanligen 2-5 dagar.

Returer:
Efter att du har tagit emot beställningen har du upp till en vecka på dig att returnera produkterna. De måste vara i nyskick, utan repor och i sina originalförpackningar.

Garanti:
Zacutos produkter har livstidsgaranti.

Kameror:
Här är ett urval av de kameror som vi har satt ihop paket till:

Sony PMW-EX1, HDW-F900R, HVR-A1E, HVR-S270E, HVR-Z1E, HVR-HD1000E, HVR-V1E, HVR-27E, XDCAM EX, HDW-730S, HDW-750P, HDW-750PC, HDW-790P, PDW-510P, PDW-530P, PDW-F335K/2, PDW-F335L, PDW-F355L, MSW-970P, DSR250P, DSR400P, DSR-450WSPL, DSR-PD170P, HDR-FX1E, HDR-FX7E, HVR-Z1U, HVR-A1U, HVR-V1U

Panasonic
AG-HVX200E, AG-DVX100E, AG-DVX100AE,
DVX100BE, AJ-HDC27H Varicam, AJ-HPX500, AJ-HDX900E, AJ-HPX2000E, AJ-HPX3000E, HDC-SD1, AJ-SPX900E, AJ-SPX800E, AJ-SPC700E, AG-DVC30E, AJ-SDC615, AJ-SDX900 , AJ-SDC905, P2

Canon
Xl1, Xl2, Xl2s, XL-H1, XH-A1, XH-G1, XH-H1, GL2, HV20

JVC
GY-HD110, GY-HD111, GY-HD201, GY-HD251, GZ-HD7, GZ-MG505, GY-DV5101E

RED ONE, Silicon Imaging SI-2K, Letus35 Extreme skärpedjup-adapter, RedRock M2 DOF adapter, Chrosziel, Petroff

HD-videokameror och tillbehör | Försäljning av videokameror och tillbehör | Kontakta oss
Utskickslista | Zacuto-butiken
x