Skip to content
Memorial Day Sale, Spend more & Save more- 15%, 20% and 25%
Memorial Day Sale, Spend more & Save more- 15%, 20% and 25%

Αυτή η σελίδα μεταφράστηκε για δική σας διευκόλυνση. Όλοι οι σύνδεσμοι είναι στα Αγγλικά.

Αυτή η σελίδα μεταφράστηκε για δική σας διευκόλυνση. Όλοι οι σύνδεσμοι είναι στα Αγγλικά.

Zacuto USA Εξατομικευμένα Πακέτα Κάμερας & Επώνυμα Αξεσουάρ Zacuto

Το κατάστημα της Zacuto καλύπτει όλες τις ανάγκες σας σε εξατομικευμένα πακέτα βιντεοκάμερας και επώνυμα αξεσουάρ Zacuto.

Τα πακέτα κάμερας που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της Zacuto σχεδιάστηκαν από παλαίμαχους κινηματογραφιστές, με περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρία σε ταινίες και βίντεο, και διατίθενται πλέον με παράδοση σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επαίνους για την Zacuto από αμερικανούς κινηματογραφιστές στα http://www.dvinfo.net/ http://www.dvxuser.com/ και http://www.reduser.net/.

Τέσσερα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά διαφοροποιούν την Zacuto από τους ανταγωνιστές της:

(1) Σχεδιασμός ΤΑΧΥΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Αντίθετα με τα προϊόντα "βίδωνε-ξεβίδωνε", με τον ταχυσύνδεσμο μπορείτε να τοποθετείτε ή να αφαιρείτε εξαρτήματα πολύ γρήγορα με απλή μετακίνηση ενός κόκκινου μοχλού Zacuto, με μεγαλύτερη ταχύτητα/ελάχιστη φθορά.

(2) ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ συμβατότητα, τα προϊόντα της Zacuto προσαρμόζονται σε όλους τους τύπους κάμερας και εξοπλισμού υποστήριξης σήμερα αλλά και μελλοντικά. Οι κάμερες, οι οθόνες και ο υπόλοιπος ηλεκτρονικός εξοπλισμός έρχονται και παρέρχονται, τα δικά σας προϊόντα Zacuto, όμως, θα κρατήσουν μια ζωή.

(3) ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ σχεδιασμένα για να ισορροπούν με τρίποδα, handheld, Steadicam ή οποιοδήποτε άλλο σύστημα ανάρτησης.

(4) ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΘΗΚΕΣ, διατηρούν το πακέτο κάμερας πλήρως συναρμολογημένο με όλα τα αξεσουάρ που του έχουν αναρτηθεί ώστε να είναι άμεσα έτοιμο για γρήγορες εκκινήσεις παραγωγής και μετακινήσεις της εταιρείας. Τα πακέτα κάμερας της Zacuto μπορούν να προσαρμοστούν από τη θήκη, σε τρίποδα ή handheld, μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Τα πακέτα κάμεράς μας, έχουν σχεδιαστεί ειδικά για παραγωγούς ανεξάρτητων ταινιών, ντοκιμαντέρ, εταιρικών βίντεο, και για φορείς όπως σχολεία, κυβερνήσεις και επιχειρήσεις. Η Zacuto κατασκευάζει αξεσουάρ κάμερας ώστε κάθε τύπος βιντεοκάμερας να μπορεί να προσθέτει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ που χρειάζονται για τη συγκρότηση ενός πακέτου κάμερας σε στυλ κινηματογραφικής ταινίας.

Δείτε τα Προϊόντα Zacuto:

Επισκόπηση Προϊόντων Ηλεκτρονικό κατάστημα Zacuto

Διαμορφώσεις πλαισίου κάμερας Zacuto


Τα προϊόντα Zacuto κατασκευάζονται στις ΗΠΑ σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας. Κάθε πτυχή του σχεδιασμού και της παραγωγής ελέγχεται προκειμένου να πληροί τα εξαιρετικά υψηλά επιτρεπόμενα όριά μας.

Πώς να επικοινωνήσετε με την Zacuto:
Email: sales@zacuto.com Μη διστάσετε να μας γράψετε στη μητρική σας γλώσσα.

Τηλέφωνο: 001 312-863-3452 Υπάρχει δυνατότητα παρουσίας διερμηνέα, παρακαλώ στείλτε μας email εκ των προτέρων.

Διεύθυνση SKYPE: Zacuto1111: Στείλτε email στον Steve για να ζητήσετε κλήση SKYPE.

Πώς να παραγγείλετε:
Ηλεκτρονικά:
Ηλεκτρονικό κατάστημα Zacuto

Τηλέφωνο/Email: Καλέστε μας/στείλτε email για βοήθεια στο σχεδιασμό του ατομικού σας πακέτου. Αφού μιλήσουμε, θα σας στείλουμε προσφορά μέσω email με τους κωδικούς των προϊόντων, τις εικόνες των αντικειμένων και το κόστος αποστολής. Σε περίπτωση που ζητηθούν αλλαγές μπορούμε να στείλουμε ανανεωμένες προσφορές. Όταν η προσφορά είναι ακριβώς αυτό που θέλετε, διαθέτουμε αρκετές επιλογές αποστολής και πληρωμής. Όλα τα προϊόντα είναι έτοιμα για άμεση αποστολή.

Επιλογές πληρωμής:
Τραπεζικό έμβασμα, Visa, MasterCard, Discover, American Express ή PayPal. Η Zacuto δεν επιβαρύνει με φόρο τις διεθνείς παραγγελίες. Η χώρα σας ενδέχεται να έχει τέλη ή δασμούς εισαγωγής, τα οποία επιβαρύνεστε κατά την παράδοση.

Αποστολή:
Σε όλον τον κόσμο μέσω FedEx, UPS ή DHL. Οι χρόνοι παράδοσης εξαρτώνται από την τοποθεσία, συνήθως 2 - 5 ημέρες.

Επιστροφές:
Μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχετε περιθώριο μίας εβδομάδας για επιστροφή των προϊόντων. Στην περίπτωση αυτή τα προϊόντα θα πρέπει να είναι σαν καινούργια, χωρίς γρατσουνιές και στην αρχική συσκευασία τους.

Εγγυήσεις:
Τα προϊόντα Zacuto συνοδεύονται από εγγύηση εφ'όρου ζωής.

Κάμερες:
Μερικές από τις κάμερες για τις οποίες έχουμε δημιουργήσει πακέτα:

Sony PMW-EX1, HDW-F900R, HVR-A1E, HVR-S270E, HVR-Z1E, HVR-HD1000E, HVR-V1E, HVR-27E, XDCAM EX, HDW-730S, HDW-750P, HDW-750PC, HDW-790P, PDW-510P, PDW-530P, PDW-F335K/2, PDW-F335L, PDW-F355L, MSW-970P, DSR250P, DSR400P, DSR-450WSPL, DSR-PD170P, HDR-FX1E, HDR-FX7E, HVR-Z1U, HVR-A1U, HVR-V1U

Panasonic
AG-HVX200E, AG-DVX100E, AG-DVX100AE,
DVX100BE, AJ-HDC27H Varicam, AJ-HPX500, AJ-HDX900E, AJ-HPX2000E, AJ-HPX3000E, HDC-SD1, AJ-SPX900E, AJ-SPX800E, AJ-SPC700E, AG-DVC30E, AJ-SDC615, AJ-SDX900 , AJ-SDC905, P2

Canon
Xl1, Xl2, Xl2s, XL-H1, XH-A1, XH-G1, XH-H1, GL2, HV20

JVC
GY-HD110, GY-HD111, GY-HD201, GY-HD251, GZ-HD7, GZ-MG505, GY-DV5101E

RED ONE, Silicon Imaging SI-2K, Μετατροπέας βάθους πεδίου Letus35 Extreme, Μετατροπέας βάθους πεδίου (DOF) RedRock M2, Chrosziel, Petroff

Βιντεοκάμερες HD και Αξεσουάρ | Πωλήσεις βιντεοκάμερας και εξοπλισμού
Επικοινωνήστε μαζί μας | Κατάλογος παραληπτών | Κατάστημα Zacuto
x