Skip to content
Save up to 70% Summer Sale
Save up to 70% Summer Sale

HD videokameraer, leje og udstyr på Zacuto.com

For at gøre det lettere for dig har vi oversat siden. Alle links er på engelsk.

Zacuto USA Individuelle kamerapakker & Zacuto brand tilbehør

Zacuto er stedet, hvor du kan købe både individuelle videokamerapakker og Zacuto brand produkter.

Zacutos varemærkebeskyttede kamerapakker er udarbejdet af tidligere filmfotografer med mere end 45 års erfaring med film- og videooptagelse, og nu leveres løsningerne til hele verden.

Læs de amerikanske filmfotografers positive omtale af Zacuto på http://www.dvinfo.net/ http://www.dvxuser.com/ og http://www.reduser.net/.

Fire specialer adskiller Zacuto fra konkurrenterne:

(1) QUICK-RELEASE design. I modsætning til produkter med "skru på - skru af"-løsninger kan du med dette system meget hurtigt montere og afmontere udstyrsdele blot ved et tryk på det røde Zacuto håndtag. Der er hurtigere og giver mindre slitage.

(2) UNIVERSAL kompatibilitet. Zacutos produkter kan tilpasses til alle kameraer og understøttelsesudstyr, både nu og fremover. Kameraer, monitorer og andet elektronisk udstyr kommer og går, men Zacutos produkter holder en menneskealder.

(3) BALANCED designet som den afbalancerede løsning ved brug af trefod, håndholdt, Steadicam eller andre monteringsalternativer.

(4) CUSTOM CASES indholder din kamerapakke, samlet med alt ekstraudstry monteret og klar til brug til en hurtig produktionsstart eller virksomhedsløsning. Zacuto kamerapakker går direkte fra kufferten, til stativ eller håndholdt på mindre end ét minut.

Vores kamerapakker er specielt designet til producere af uafhængige film, dokumentarfilm, video til virksomhedspræsentation, og til institutioner som skoler og offentlige kontorer og store virksomheder. Zacuto laver kameratilbehør, som gør det muligt at udbygge ethvert videokamera med det nødvendige ekstraudstyr til en fuld kamerapakke til filmproduktion.

Se Zacutos produkter:

Produktoversigt Zacuto online butik

Zacuto stativopbygninger


Zacutos produkter er fremstillet i USA efter den højest mulige standard. Alle aspekter af design og produktion kontrolleres for at sikre, at vi lever op til vores egen ekstremt høje standard.

Kontakt Zacuto:
E-mail: sales@zacuto.com Du er velkommen til at skrive til os på dit eget sprog.

Telefon: 001 312-863-3452 Vi kan sørge for en oversætter, skriv en e-mail på forhånd.

SKYPE-adresse: Zacuto1111: Send en e-mail til Steve og bed om et SKYPE-opkald.

Bestilling:
Online:
Zacuto online butik

Telefon/e-mail: Ring eller send en e-mail, hvis du har brug for hjælp til at sammensætte din individuelle pakkeløsning. Når vi har talt med dig, sender vi et tilbud via e-mail med produktnumre, billeder og oplysning om forsendelsesomkostninger. Vi kan efterfølgende opdatere tilbudet i forhold til dine ønsker. Når tilbudet er præcist, som du ønsker det, er der forskellige forsendelses- og betalingsmuligheder, du kan vælge imellem. Alle produkter er på lager, klar til forsendelse.

Betalingsmuligheder:
Bankoverførsel, Visa, MasterCard, Discover, American Express eller PayPal. Zacuto opkræver ikke afgifter på internationale ordrer. Der kan være importtold i dit land, og betaling heraf er dit ansvar.

Forsendelse:
Vi sender til hele verden med FedEx, UPS eller DHL. Leveringstid varierer efter sted, men er typisk 2 - 5 dage.

Returnering:
Når du har modtaget din ordre, har du op til en uges returret. Produkterne skal returneres i samme stand, uden ridser og med al originalemballage.

Garantistillelse:
Zacutos produkter er dækket af livstidsgaranti.

Kameraer:
Her er nogle af de kameraer, som vi har sammensat pakker til:

Sony PMW-EX1, HDW-F900R, HVR-A1E, HVR-S270E, HVR-Z1E, HVR-HD1000E, HVR-V1E, HVR-27E, XDCAM EX, HDW-730S, HDW-750P, HDW-750PC, HDW-790P, PDW-510P, PDW-530P, PDW-F335K/2, PDW-F335L, PDW-F355L, MSW-970P, DSR250P, DSR400P, DSR-450WSPL, DSR-PD170P, HDR-FX1E, HDR-FX7E, HVR-Z1U, HVR-A1U, HVR-V1U

Panasonic
AG-HVX200E, AG-DVX100E, AG-DVX100AE,
DVX100BE, AJ-HDC27H Varicam, AJ-HPX500, AJ-HDX900E, AJ-HPX2000E, AJ-HPX3000E, HDC-SD1, AJ-SPX900E, AJ-SPX800E, AJ-SPC700E, AG-DVC30E, AJ-SDC615, AJ-SDX900 , AJ-SDC905, P2

Canon
Xl1, Xl2, Xl2s, XL-H1, XH-A1, XH-G1, XH-H1, GL2, HV20

JVC
GY-HD110, GY-HD111, GY-HD201, GY-HD251, GZ-HD7, GZ-MG505, GY-DV5101E

RED ONE, Silicon Imaging SI-2K, Letus35 Extreme Depth-of-field adapter, RedRock M2 DOF adapter, Chrosziel, Petroff

HD videokameraer og tilbehør | Salg af videokameraer og udstyr | Kontakt os
Mailingliste | Zacuto butik
x

BayRewards
Welcome to
BayRewards
Hi ,
Create an account and start earning rewards
Already have an account? 
To opt in to our Rewards Program
Refer your friends
0 completed
  • You get
  • They get
Upload Receipt
$5 off coupon
Your friend has sent you a gift. Enter your email to claim it now.
No data found!
your widget settings are an empty!