Ir a contenido
¡Ahorra hasta un 30 % en nuestros productos más vendidos!
¡Ahorra hasta un 30 % en nuestros productos más vendidos!

Αυτή η σελίδα μεταφράστηκε για δική σας διευκόλυνση. Όλοι οι σύνδεσμοι είναι στα Αγγλικά.

Αυτή η σελίδα μεταφράστηκε για δική σας διευκόλυνση. Όλοι οι σύνδεσμοι είναι στα Αγγλικά.

Zacuto USA Εξατομικευμένα Πακέτα Κάμερας & Επώνυμα Αξεσουάρ Zacuto

Para Zacuto ιντεοκάμερας και επώνυμα αξεσουάρ Zacuto.

Τα πακέτα κάμερας που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της Zacuto σχεδιάστηκαν από παλ αίμαχους κινηματογραφιστές, με περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρία σε ταινίες και βίντεο, και διατίθενται πλέον με παράδοση σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επαίνους για την Zacuto από αμερικανούς κινηματογραφιστές στα http://www.dvinfo.net/ http://www.dv xuser.com/ o http://www.reduser.net/ .

Τέσσερα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά διαφοροποιούν την Zacuto από τους ανταγωνιστ ές της:

(1) Σχεδιασμός ΤΑΧΥΣΥΝΔΕΣΜΟΥ . Αντίθετα με τα προϊόντα "βίδωνε-ξεβίδωνε", με τον ταχυσύνδεσμο μπορείτε να τοπο θετείτε ή να αφαιρείτε εξαρτήματα πολύ γρήγορα με απλή μετακίνηση ενός κόκκι νου μοχλού Zacuto, με μεγαλύτερη ταχύτητα/ελάχιστη φθορά.

(2) ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ συμβατότητα, τα προϊόντα της Zacuto προσαρμόζονται σε όλους τους τύ πους κάμερας και εξοπλισμού υποστήριξης σήμερα αλλά και μελλοντικά. Οι κάμερες, οι οθόνες και ο υπόλοιπος ηλεκτρονικός εξοπλισμός έρχονται κα ι παρέρχονται, τα δικά σας προϊόντα Zacuto, όμως, θα κρατήσουν μια ζωή.

(3) Dispositivo de mano, Steadicam y dispositivo de mano σύστημα ανάρτησης.

(4) ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΘΗΚΕΣ, διατηρούν το πακέτο κάμερας πλήρως συναρμολογημ ένο με όλα τα αξεσουάρ που του έχουν αναρτηθεί ώστε να είναι άμεσα έτοιμο για γρ ήγορες εκκινήσεις παραγωγής και μετακινήσεις της εταιρείας. Τα πακέτα κάμερας της Zacuto μπορούν να προσαρμοστούν από τη θήκη , σε τρίποδα ή de mano, μέ σα σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Τα πακέτα κάμεράς μας, έχουν σχεδιαστεί ειδικά για παραγωγούς ανεξάρτητων ταινιών, ντοκιμαντέρ, εταιρικών βίντεο, και για φορείς όπως σχολεία, κυβερν ήσεις και επιχειρήσεις. Η Zacuto κατασκευάζει αξεσουάρ κάμερας ώστε κάθε τύπος βιντεοκάμερας να μπορεί να προσθέτει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ που χρειάζονται για τη συγκρότηση ε νός πακέτου κάμερας σε στυλ κινηματογραφικής ταινίας .

Δείτε τα Προϊόντα Zacuto:

Επισκόπηση Προϊόντων Ηλεκτρονικό κατάστημα Zacuto

Διαμορφώσεις πλαισίου κάμερας Zacuto


Τα προϊόντα Zacuto κατασκευάζονται στις ΗΠΑ σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα πο ιότητας. Κάθε πτυχή του σχεδιασμού και της παραγωγής ελέγχεται προκειμένου να πλη ροί τα εξαιρετικά υψηλά επιτρεπόμενα όριά μας.

Πώς να επικοινωνήσετε με την Zacuto:
Correo electrónico: sales @zacuto.com .

Teléfono: 001 312-863-3452 Teléfono de contacto, teléfono de contacto, teléfono de contacto ίλτε μας correo electrónico εκ των προτέρων.

Acceso a SKYPE: Zacuto1111: Correo electrónico de Steve a través de SKYPE.

Πώς να παραγγείλετε:
Ηλεκτρονικά:
Ηλεκτρονικό κατάστημα Zacuto

Correo electrónico: Καλέστε μας/στείλτε correo electrónico κέτου. Αφού μιλήσουμε, θα σας στείλουμε προσφορά μέσω correo electrónico με τους κωδικούς των προϊόντω ν, τις εικόνες των αντικειμένων και το κόστος αποστολής. Σε περίπτωση που ζητηθούν αλλαγές μπορούμε να στείλουμε ανανεωμένες προσφο ρές. Όταν η προσφορά είναι ακριβώς αυτό που θέλετε, διαθέτουμε αρκετές επιλογέ ς αποστολής και πληρωμής. Όλα τα προϊόντα είναι έτοιμα για άμεση αποστολή.

Επιλογές πληρωμής:
Tarjetas bancarias, Visa, MasterCard, Discover, American Express y PayPal. Η Zacuto δεν επιβαρύνει με φόρο τις διεθνείς παραγγελίες. Η χώρα σας ενδέχεται να έχει τέλη ή δασμούς εισαγωγής, τα οποία επιβαρύνεστ ε κατά την παράδοση.

Αποστολή:
Puede utilizar FedEx, UPS o DHL. Οι χρόνοι παράδοσης εξαρτώνται από την τοποθεσία, συνήθως 2 - 5 ημέρες.

Επιστροφές:
Μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχετε περιθώριο μίας εβδομάδας για επ ιστροφή των προϊόντων. Στην περίπτωση αυτή τα προϊόντα θα πρέπει να είναι σαν καινούργια, χωρίς γρατσουνιές και στην αρχική συσκευασία τους.

Εγγυήσεις:
Τα προϊόντα Zacuto συνοδεύονται από εγγύηση εφ'όρου ζωής .

Κάμερες:
Μερικές από τις κάμερες για τις οποίες έχουμε δημιουργήσει πακέτα:

Sony PMW-EX1, HDW-F900R, HVR-A1E, HVR-S270E, HVR-Z1E, HVR-HD1000E, HVR-V1E, HVR-27E, XDCAM EX, HDW-730S, HDW-750P, HDW-750PC, HDW- 790P, PDW-510P, PDW-530P, PDW-F335K/2, PDW-F335L, PDW-F355L, MSW-970P, DSR250P, DSR400P, DSR-450WSPL, DSR-PD170P, HDR-FX1E, HDR-FX7E, HVR- Z1U, HVR-A1U, HVR-V1U

Panasonic
AG-HVX200E, AG-DVX100E, AG-DVX100AE, DVX100BE, AJ
- HDC27H Varicam, AJ-HPX500, AJ-HDX900E, AJ-HPX2000E, AJ-HPX3000E, HDC-SD1, AJ-SPX900E, AJ-SPX800E, AJ- SPC700E, AG-DVC30E, AJ-SDC615, AJ-SDX900, AJ-SDC905, P2

Canon
Xl1, Xl2, Xl2s, XL-H1, XH-A1, XH-G1, XH-H1, GL2, HV20

JVC GY-HD110, GY-HD111, GY-HD201, GY-HD251, GZ-HD7, GZ-MG505, GY-DV5101E

RED ONE, Silicon Imaging SI-2K, βάθους πεδίου Letus35 Extreme, βάθους πεδίου (DOF) RedRock M2, Chrosziel, Petroff

Βιντεοκάμερες HD και Αξεσουάρ | Πωλήσεις βιντεοκάμερας και εξοπλισμού
Επικοινωνήστε μαζί μας | Κατάλογος παραληπτών | Κατάστημα Zacuto
BayRewards
Welcome to
BayRewards
Hi ,
Create an account and start earning rewards
Already have an account? 
To opt in to our Rewards Program
Refer your friends
0 completed
  • You get
  • They get
Upload Receipt
$5 off coupon
Your friend has sent you a gift. Enter your email to claim it now.
No data found!
your widget settings are an empty!
x